Pages: 1 ... 3 4 [5] 6
|
 |
|
Author
|
Topic: trening tekma (Read 8910 times)
|
|
zokinho
|
sto se palice tice, novi udarac u nasoj ekipi je deja, skriveni talenat. malo se uozbiljio gencel, i on je nesto nab'o, kao i na svakoj utakmici , nema ga nigde a u statistici po koji hit, tako je i danas bilo shike ........................... stefan............... marko................ basta................ zoran je udario nesto, pa i neki bant inace prvi bant udarim i stignem do trece baze.  rajko ................ nemanja 2 SO nebojsa, je takodje nesto udario , 2 ili 3, pa je otislo cak do iza infilda dule nije udarao inace bi bilo SO , bio je sudija Roll Eyes dacha ................ boba............... to je to, ovi tackasti , nisu vredni pomena, sto se palice tice
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shone
|
sto se palice tice, novi udarac u nasoj ekipi je deja, skriveni talenat. malo se uozbiljio gencel, i on je nesto nab'o, kao i na svakoj utakmici , nema ga nigde a u statistici po koji hit, tako je i danas bilo shike ........................... stefan............... marko................ basta................ zoran je udario nesto, pa i neki bant rajko ................ nemanja 2 SO nebojsa, je takodje nesto udario , 2 ili 3, pa je otislo cak do iza infildadule nije udarao  inace bi bilo SO , bio je sudija  dacha ................ boba............... to je to, ovi tackasti , nisu vredni pomena, sto se palice tice Jos pravila da naucim kako treba i na konju sam  P.S. Eto vam nadimka, da ne bude vise Nemanja, Nebojsa... cak i poneki Rajko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I W A N
|
sto se palice tice, novi udarac u nasoj ekipi je deja, skriveni talenat. malo se uozbiljio gencel, i on je nesto nab'o, kao i na svakoj utakmici , nema ga nigde a u statistici po koji hit, tako je i danas bilo shike ........................... stefan............... marko................ basta................ zoran je udario nesto, pa i neki bant rajko ................ nemanja 2 SO  nebojsa, je takodje nesto udario , 2 ili 3, pa je otislo cak do iza infilda dule nije udarao  inace bi bilo SO , bio je sudija  dacha ................ boba............... to je to, ovi tackasti , nisu vredni pomena, sto se palice tice Мене воковали једаред  имао 2 хита  и једном не стигох до базе
|
|
|
|
|
|
take it easy
|
|
|
|
drix
|
E, ovako...prijateljska tekma u nedelju pre podne...jel vam odgovara???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marko
|
Sto se mene tice je uredu. 
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
drix
|
Pitam vas, pošto sam čuo da će Dejan zvati Sloa da se dogovore....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shike
|
|
|
|
|
|
|
"Jebes ucenje Uci Jebanje"
|
|
|
|
|
|
I W A N
|
Je li se sigurno igra ta utakmica? Ajde javite sto pre, da znam da planiram vikend. 
|
|
|
|
|
|
take it easy
|
|
|
|
Marko
|
Da, i ja isto ocu da znam. 
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
|
|
Marko
|
A sta ti znas, majke ti?? 
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
zokinho
|
pa jel neko reko da idemo i kada?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marko
|
E, nista od utakmice koliko sam ja cuo od Baste. 
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
drix