Pages: 1 [2] 3
|
 |
|
Author
|
Topic: Vojvodina-Dogs 10.06.07 (Read 3300 times)
|
|
dumilns
|
Ukratko. Pukli smo 18-0.
Udarali smo, al retko dalje od infielda, i uvek direktno u igraca, a bilo je i strike out-a. Milan je kasnio na tekmu, tako da je usao tek u 3-oj. DRAGAN JE BACAO prve 2 i krenuo super. U obe izmene je bila ista situacija: Prva 2 out-a bez ikoga na bazama, a treci out, u prvoj izmeni, Rade ispusta treci strike, i baca malo divlju na prvu, posle cega smo primili 3 poena, a u drugoj izmeni, POP baca malo udesno sa short-a na prvu, dovoljno da se ja moram pomeriti sa baze da bi pokupio loptu, posle cega smo primili jos 9 poena. Posle toga je Milan dosao i bacao dobro, sem u jednoj ne izbeznoj izmeni kad je primio 6 poena i to bi bilo to.
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
|
zokinho
|
i ja usao u sedmoj da udaram kao ona da se zabelezi da sam igrao. i dobijem stro.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
pa udarao sam u poslednjoj izmeni 7 jer su vodili 17-0 pa mene, marka i profu stavio Dule da se izblamiramo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Aha, znaci samo 1 SO, pa sta reci imao si srece  . Jel isao ludi Dule??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
nije kaze morao da uci za pismeni pa pise tu negde na forumu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marko
|
JA se nisam izblamirao!!! Mene nisu SO nego na prvoj!
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
Nemanja - The New Guy
|
E jbg... To je zato momci jer mi nismo bili da navijamo.  Sta ces...pritegli ispiti.
|
|
|
|
|
|
How i need a drink, alcoholic of course, after the heavy lectures involving quantum mechanics
|
|
|
|
slo
|
Ukratko. Pukli smo 18-0.
Udarali smo, al retko dalje od infielda, i uvek direktno u igraca, a bilo je i strike out-a. Milan je kasnio na tekmu, tako da je usao tek u 3-oj. DRAGAN JE BACAO prve 2 i krenuo super. U obe izmene je bila ista situacija: Prva 2 out-a bez ikoga na bazama, a treci out, u prvoj izmeni, Rade ispusta treci strike, i baca malo divlju na prvu, posle cega smo primili 3 poena, a u drugoj izmeni, POP baca malo udesno sa short-a na prvu, dovoljno da se ja moram pomeriti sa baze da bi pokupio loptu, posle cega smo primili jos 9 poena. Posle toga je Milan dosao i bacao dobro, sem u jednoj ne izbeznoj izmeni kad je primio 6 poena i to bi bilo to.
fantasticno. samo mi nije jasno, kako je moguce da niste uzeli nijedan poen?              ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
zasto dzoni nije igrao shorta na pocetku?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
zato sto je igrao desni autfild, a sve sto smo mi udarili islo im u rukavicu. Bas smo dobro udarali bilo je malo srike outova samo sto je sve islo na njih.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
zasto dzoni nije igrao shorta na pocetku?
dzoni i fielding, hmmm. Vlada se bacao na lopte, hvatao, al bacanje....
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
|
|
|
Pera
|
Ti si, kouču, gledao folklor iz Backe Palanke u Zagrebu dok smo mi crkavali na terenu za klub  Onakve lopte Dzoni ne bi uhvatio pa samim tim ne bi ni bacio na bazu. Ovako smo uhvatili ponesto al jebiga...
|
|
|
|
« Last Edit: June 12, 2007, 03:10:57 PM by slo »
|
|
|
|
|
|
Pera