Pages: 1 ... 3 4 [5] 6
|
 |
|
Author
|
Topic: Stari Grad (Read 7355 times)
|
|
Stefan Vojvodina
|
Hahahahah, ako cemo tako onda je i Nikola grobar, on je bio mnogo veci grobar od mene!!Taj dusk mi je dobar za hladno vreme ako oces mozemo jedan dan na raspustu da isecemo ono fk partizan i da zapalimo da ti srce bude na mestu.
Inace ja kad sam krenuo na utakmice(prva je bila protiv mladosti apatin)isao sam na sve kad sam mogao samo na jednu nisam zbog treninga,znaci bio sam na skoro svim utakmicama od kad sam krenuo kad je vosa bila domacin a ti?Bolje da ne pitam jer si bio stalno u Brestovcu a mislim da je bilo i utakmica da si bio u NS a nisi isao(mozda gresim) , a ja sam i ako niko od vas nije isao cimao drugove da idemo na sever , mislim da sam jednom otisao sam sa Markom, nisam za to siguran.Tako da nemoj da mi pricas da sam ja grobar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CELTIC
Guest
|
Debeli, da je taj duks jedino u zivotu sto imam ja ga ne bi nosio zato sto je grobarski! Uostalom, ne navijam za Vojvodinu od pre godinu dana kao ti nego od kada znam za sebe! Svi ste mi vi sada neki veliki firmasi! Koja ti je prva utakmica? Mladost! Hahaha! Pa ja sam isao na Vosine utakmice sa Firmom i RF od petog razreda! Kosarka, fudbal, odbojka! Da ne govorim koliko smo puta Nikola i ja organizovali navijanje na zenskoj kosarci! Proslavio sam titula i titula u odbojci! A ti? Nijednu! Kakav si ti to Firmas? Firma nije kao sto je nekad bila! Samo verni navijaci! Sada svaki cigan i grobar glumi nekok ludog firmasa!
SLANINAR OD RODJENJA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Taj duks nisam nosio od zime.Ja uopste ne glumim ludog firmasa i lepo sam rekao da sam od nedavno sam krenuo na utakmice ali sam rekao da sam ja barem bio redovan( samo jedan put zbog treninga) a ti u poslednje vreme nisi bas, neznam zasto a i nije mi bas ni vazno.Nemam vise nameru da se sa tobom prepirem sa tobom aj vidimo se 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CELTIC
Guest
|
Taj duks nisam nosio od zime.Ja uopste ne glumim ludog firmasa i lepo sam rekao da sam od nedavno sam krenuo na utakmice ali sam rekao da sam ja barem bio redovan( samo jedan put zbog treninga) a ti u poslednje vreme nisi bas, neznam zasto a i nije mi bas ni vazno.Nemam vise nameru da se sa tobom prepirem sa tobom aj vidimo se  Mozes ti i ziveti na stadionu Karadjordje (smesnog li imena), ali ti si u dusi grobar bio i ostao zauvek! A taj dres nemoj da nosis ispod grobarskog duksa, molim te! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Ti si prvi od kog cujem da nije da se vosin stadio zove Karadjordje, zanimljivo. A ti uopste neznas ko sam ja i kakav sam zato bolje cuti, da sam grobar nebi uopste isao sa vama i SAM na utakmice vojvodine i to bas na sever i pevao navijacke pesme!!! A za taj duks ne brini se,i onake je vec star pa cu sledece godine kupiti novi a ovaj cu tebi dati da ga zapalis ako bas to tako jako hoces.
A vidim da ti bas volis da se raspravljas, nije ni cudo sto si se posvadjao sa Nikolom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CELTIC
Guest
|
Ti si prvi od kog cujem da nije da se vosin stadio zove Karadjordje, zanimljivo. A ti uopste neznas ko sam ja i kakav sam zato bolje cuti, da sam grobar nebi uopste isao sa vama i SAM na utakmice vojvodine i to bas na sever i pevao navijacke pesme!!! A za taj duks ne brini se,i onake je vec star pa cu sledece godine kupiti novi a ovaj cu tebi dati da ga zapalis ako bas to tako jako hoces.
A vidim da ti bas volis da se raspravljas, nije ni cudo sto si se posvadjao sa Nikolom
Novi? Kakav? Opet neki grobarski? Salim se! Sta se primas? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Pa brate iznervirao si me grobar,grobar,grobar sta te spopali ti grobari
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
ma DELIJE zakon NS BOYS, RED STAR BOYS,BELGRADE BOYS . ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CELTIC
Guest
|
ma DELIJE zakon NS BOYS, RED STAR BOYS,BELGRADE BOYS . Vojvodina JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE.
Ne razumem, ali nema veze!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CELTIC
Guest
|
Stefke, da li si video ovaj novi konkurs? Pecarosi i pecanje! Mogli bi jedan dan da odemo na kej pa da uslikamo par komada! Moze? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Heheheh, da video sam mogli bi da uslikamo kako vadimo ribu sa udice iz vode 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dule_Vojvodina
Prvotimac

Vojvodina u srcu
|
Mislim da bi trebalo malo preurediti forum! Ima mnogo zastarelih tema i forum iz dana u dan izgleda sve nepregledniji!
|
|
|
|
|
|
VOJVODINA PRVA LJUBAV 
|
|
|
|
zokinho
|
zato mene treba postaviti za moderatora ove teme
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dule_Vojvodina
Prvotimac

Vojvodina u srcu
|
|
|
|
|
|
|
VOJVODINA PRVA LJUBAV 
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Mislim da ako admini hoce to a preurede uradili bi to, a posto ih verovatno mrzi nece, ma nebi oni dali nekom od nas da bude moderator 100%
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6
|