CELTIC
Guest
|
Posto su se stvorili problemi oko odredjene slike izbrisao sam ceo topic Stari Grad i napravio novi! Ne mogu da verujem da jedna slika moze da napravi toliko problema! Izvinjavam se svima onima koji su se nasli povredjeni povodom te slike! Ja se nikog ne bojim i ovo ne cinim zato sto mi je neko ``pretio`` vec da bi dokazao koliko sam tolerantan! Nazalost postoje ljudi koji se odmah nadju uvredjeni posle jedne najobicnije sale! Upravo ti ljudi zajebavaju koga stignu a njih ``niko`` ne sme da zajebava! Ja se ne bojim nikog i svako ko me na bilo koji nacin bude zezao i time povredio uzvraticu istom merom! S postovanjem DULE FIRMA 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
Ne daj se Dule. Al ona slika je bila uvredjiva ako mene pitas. Nije problem sto si je stavio ali ja mislim da nisi trebao da napises ono.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CELTIC
Guest
|
Neka, onaj desno na slici je to zasluzio, a ovom levom se jos jednom izvinjavam! Kad bi se malo druzio sa nama shvatio bi... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
Upravo ti ljudi zajebavaju koga stignu a njih ``niko`` ne sme da zajebava! Zbog ovoga ni ja nisam hteo da je izbrisem, a to sam mu i rekao...
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Daj nisi morao ceo topic da izbrises!!Mogao si samo onu sliku da uklonis i to je to
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
ha ti sad imas manje postova. Dobro je da nisam puno postovao.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Inace meni taj broj postova nista ne znaci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CELTIC
Guest
|
haaaaloo! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CELTIC
Guest
|
Inace meni taj broj postova nista ne znaci Daj Stefke, kada si prestiga Zokinha dok je on bio u bolnici, bio si srecan ko malo dete a sada kazes da ti broj postova nije vazan!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Pa da, necu valjda kao i on samo da lupam neke gluposti da budzim postove, prava stvar je bila sto sam ga prestigao a nisam ni hteo to da uradim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|