CELTIC
Guest
|
Hahaha! To Deja radi! A nekad kupi stapice pa ih samelje u ustima i onda namaze na bravu ili neko od postanskih sanducica!  Legenda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Sta ste pili kad smo mi otisli? cccccccccc
Silvinjo je cepao pivo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
znaci , od zokinja cale je morao da ode, da ih ne slusa, kako su poceli da pricaju o napijanju, pisanju sa terasa, gadjanje povrcem ljudi, u maksima gorkog, zapitao se covek sa kim se to druzi njegov sin. sve nenormalna deca, BRE
tako je. I rekao je da vise necu trenirati!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
Od kad pocinjes da ne treniras vise?
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
|
zokinho
|
kad zavrsim sa karijerom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CELTIC
Guest
|
kad zavrsim sa karijerom
Hoces li praviti oprostajnu ko Sinisa Mihajlovic? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
sigurno ali jos je rano da se o tome razmislja ako budem pravio oprostajnu igracemo na pomocnom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
zvanicni rez je 27:12
dobio sam statistiku, i do jaja je:)) shike na palici mislim da 0 od 5, odmah iza njega je sale najbolji je milan 4 od 5 oni su imai ukupno 3 H a mi 16
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I W A N
|
Nisu još objavili statistiku na sajtu saveza...
|
|
|
|
|
|
take it easy
|
|
|
|
Sale
|
dobio sam statistiku, i do jaja je:)) shike na palici mislim da 0 od 5, odmah iza njega je sale najbolji je milan 4 od 5 oni su imai ukupno 3 H a mi 16
Nemogu da verujem koliko sam los, definitivno moram poraditi na swingu. Mislim da znam u cemu je problem, ocekujem brz napredak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
Nisu još objavili statistiku na sajtu saveza... ti si bio iznenadjujuce dobar:) nekako se ne vidis na tekmi, a na statitstici, uvek odlican. mislim da si imao 4 RBI 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Nemogu da verujem koliko sam los, definitivno moram poraditi na swingu. Mislim da znam u cemu je problem, ocekujem brz napredak. Sta sam ja ako si ti los?Ja sam ocajan!!Ja moram na raspustu bas da vezbam udaranje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
sta ces Stefke mora nesto da se uci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
Nemogu da verujem koliko sam los, definitivno moram poraditi na swingu. Mislim da znam u cemu je problem, ocekujem brz napredak. Sta sam ja ako si ti los?Ja sam ocajan!!Ja moram na raspustu bas da vezbam udaranje http://sports.expertvillage.com/videos/baseball-training-swing.htm mala pomoc u tom poduhvatu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|