|
Stefan Vojvodina
|
Hmmm... neznam kome to govoris posto iz fk starog grada ovde si jedino ti i Marko redovni a Shike i Nikola dodju jednom mesecno 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CELTIC
Guest
|
Hmmm... neznam kome to govoris posto iz fk starog grada ovde si jedino ti i Marko redovni a Shike i Nikola dodju jednom mesecno  TEBI STEFKE i Marku!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Aha, ja neigram vize u fk stari grada mado mogu da dodjem da vas gledam i da merim vreme ako ocete i ako nemam sta druo da radim(a verovatno necu jer je raspust)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CELTIC
Guest
|
Debeli nemoj me nervirati! To sto se Nikola malo izderao na tebe ne znaci da ne treba vise da igras! Moras se ponasati kao profesionalac! Naravno da ces igrati, zavezacemo te za gol a lopta neka te napucava! Vazno nam je da neko stoji na golu! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Nisam profesionalac i necu vise da igam fudbal sa nekima koji se ponasaju kao profesionalci, tamo sam da bi se zajebavao i dobro proveo a ne da bi se ubio od truda i zalaganja 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CELTIC
Guest
|
Nisam profesionalac i necu vise da igam fudbal sa nekima koji se ponasaju kao profesionalci, tamo sam da bi se zajebavao i dobro proveo a ne da bi se ubio od truda i zalaganja  Da si se trudio ne bi primio gol(ove) sa pola terena! Mnogo si se zajebavao zato se Nikola s pravom izderao na tebe! A sada nam moras braniti, ti si nam jedina nada! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
E zao mi je necu vam braniti, niti igrati imate dovoljno igraca pa se snadjite, mozete i Zokija da angazujete ako on oce
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
haha ja da branim pa ja jedino da dodjem tamo da im pokazem kako to rade brazilci. Stefke podrzavam te nemoj da branis ako nece da te plate i ako ce da se izderavaju na tebe!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CELTIC
Guest
|
haha ja da branim pa ja jedino da dodjem tamo da im pokazem kako to rade brazilci. Stefke podrzavam te nemoj da branis ako nece da te plate i ako ce da se izderavaju na tebe!!
Zoki ne mesaj se, nisi ti Stefketov menadzer! Stefke, necemo se izderavati na tebe i dobijaces 40 dinara po utakmici! Deal?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CELTIC
Guest
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
Hahahahaha, to je sve jako malo bez 300 din ne pricam
ako oces ja ti budem menadzer i nadjem ti klub gde da branis, meni ide 30% od para koje dobijes!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Hahahahaha, to je sve jako malo bez 300 din ne pricam
ako oces ja ti budem menadzer i nadjem ti klub gde da branis, meni ide 30% od para koje dobijes!! Hmmmm, 20%
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
dogovoreno kad potpisujemo ugovor i na kolko godina?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|