Pages: 1 [2]
|
 |
|
Author
|
Topic: play out (Read 3876 times)
|
Smeker
Junior

Ljubazan sam bio...
|
ja ne znam da bacam cutter a sve gore u textu navedeno bacam ko iz pi......  basta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smeker
Junior

Ljubazan sam bio...
|
brate ja bacam fast,moving fast,knockle curve,curve,slider,sweep slider,power slider,changeup,chircle changeup,fosh,slow hook,el dropo,sinker,2 seam fastball,sinker,knockle,spliter...jer vam dosta!  covece sta sve bacam kecer ni kopacke ne moze da obuce koliko prstiju bi mu trebalo!!!!!  basta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smeker
Junior

Ljubazan sam bio...
|
brate ja bacam fast,moving fast,knockle curve,curve,slider,sweep slider,power slider,changeup,chircle changeup,fosh,slow hook,el dropo,sinker,2 seam fastball,sinker,knockle,spliter...jer vam dosta!  covece sta sve bacam kecer ni kopacke ne moze da obuce koliko prstiju bi mu trebalo!!!!!  basta dragane ako ja budem pichovao moras da nosis spisak sa pitchevima sta da ti bacam dok ne naucis napamet!!!  ;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
brate ja bacam fast,moving fast,knockle curve,curve,slider,sweep slider,power slider,changeup,chircle changeup,fosh,slow hook,el dropo,sinker,2 seam fastball,sinker,knockle,spliter...jer vam dosta!  covece sta sve bacam kecer ni kopacke ne moze da obuce koliko prstiju bi mu trebalo!!!!!  basta Hehehehhehehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
brate ja bacam fast,moving fast,knockle curve,curve,slider,sweep slider,power slider,changeup,chircle changeup,fosh,slow hook,el dropo,sinker,2 seam fastball,sinker,knockle,spliter...jer vam dosta!  covece sta sve bacam kecer ni kopacke ne moze da obuce koliko prstiju bi mu trebalo!!!!!  basta jednom recju - SMECE i ne treba tebi kecer, vec backstop
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smeker
Junior

Ljubazan sam bio...
|
slo je poznat picer i pod pseudonimom Majk Mjusina!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
hahahaha danas je basta izvalio , da NYY igra majk mjusina a i udara sa palicama lushvil sluger , hahahaha odlicna atmosfera danas i pera odlican na prvoj bazi kao uvek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
slo je poznat picer i pod pseudonimom Majk Mjusina!!!!!
Slo = Mjusina Basta = Blondina
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
|