Pages: [1] 2
|
 |
|
Author
|
Topic: play out (Read 3444 times)
|
|
slo
|
 |
play out
« on: May 15, 2007, 04:01:59 PM » |
|
ovo je vucko napisao na sajtu saveza Evo da se reši nedoumica oko PLAY OUTa pošto niko nezna a Vučko sve zna.... Laughing za početak da je sve bilo na sajtu http://www.baseball.org.yu/vestii/sast2006 a sad zvanično objašnjenje.
Prvoplasirana i drugoplasirana ekipe iz ABL igraju za šampiona na 4 dobijene utakmice. Treći, 4. 5. i prvi iz 1. Lige Srbije (Čačak) igraju play out koji počinje u septembru po sistemu svako sa svakim dva puta(liga sistem). Prvi i 2. iz te lige(play out) igraće 2008. ABL dok će 3. i 4. iz te lige (play out) igraće u 1. ligi Srbije (tj.druga liga). To je što se tice ispadanja i ostanka.Sve ovo može da se promeni ako na sastanku saveza se odluči da se proširi ABL.
Moje mišljenje je da i sledeće godine treba postojati dve lige i to u ABL 4 ekipe u 1. ligi Srbije svi ostali.Nadam se da će kroz nekoliko godina porasti kvalitet kod ostalih klubova i da će , recimo 2009. godine, ABL biti proširena.
I dalje sam mišljenja da Zrenjanin nije trebao da igra ABL i da će manje naučiti nego Niš i Čačak ove godine....no......u svakom slučaju biće zanimljiv play out i timovi će igrati josš po 6 utakmica što uranijim sezonama nije bio slučaj kada su završavali posle 2 ili 3 utakmice. Tu je još i Kup koji će ove godine igrati čak 8 timova što je najviše od postojanja BSS, što nekima garantuje još po jednu utakmicu.
Ovaj sistem nije savršen, ali ipak mora postojati nekifilter poput play outa.
Čačku još jednom čestitam na ulasku u play out, a svima ostalima brz napredak.... Laughing
Toliko od onog koji sve zna, mada svi čelnici klubova bi to trebali da znaju jer su svi bili na sastanku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Jel video neko Cacak kako igra? Jel mozemo mi da ih pobedimo i ostanemo u ABL 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
dule ih je gledao, valjda imaju dva amera, picer-kecer, a ostatak je slabiji, mada u zavisnosti kako rade, moze se jako napredovati za 4 meseca dok pocne play out. a mi i dalje nemamo picera, za razliku od njih
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
da, jer nemamo pravog picera
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sale
|
da, jer nemamo pravog picera
Ja mislim da kad mi Milan naucio jos jedan pich, pored fast-a, da bi onda bio "pravi" picer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Pa kako od toliko dobrih igraca niko ne trenira da bude picer? Mislim na Sloa,Peru,Dragana,Duleta.Jedino Milan i Sale treniraju i evo Milan se povredio i recimo Sale nemoze da dodje ili kao u subotu ne moze da picuje ko onda ostaje ?? Shike i Nikola,a Nikola da ne kazem kako picuje svi znamo njegove cuttere,slidere,slowhuck-ove,change-ove itd,itd... Sto lepo ne uzmemo pa da vise ljudi trenira za picera  ??Onda ne bi imali ovakve probleme  Sta cemo mi kad vi stariji odete ???Da nam Shike bace sve utakmice,nema sanse moramo da nadjemo jos picera 
|
|
|
|
« Last Edit: May 16, 2007, 11:18:37 PM by Stefan Vojvodina »
|
|
|
|
|
|
slo
|
znaci ni ja , ni pera, ni dule, ni sale , nismo piceri. tj sale i ja smo piceri koji mogu da bacaju protiv gradnulice, a protiv ostalih nema sanse. milan donekle moze da picuje protiv dogsa i vojvoda. nazlost picere je vojvodina izgubila , dzonija i sinisu. jednostavno takav talenat se u vojvodini nije ponovio. sa njima dvojivcmo na brdu , mozemo ravnopravno da igramo sa beogradom, sa vojvodama i dogsima ne bi bio vise ni zanimljivo igrati. sami ste moglid a vidite dogsi bez sinise gube od vojvoda, sa 15 razlike, a sa sinisom dobijaju te iste vojvode. toliko vredi picer nazalost picer se ne stvara za tri meseca, vec je za to potrebno nekoliko godina. dzoni i sinisa su poceli kad su bili za 14 godina, a od tada je proslo skoro osam godina. i dosli su na nivo, da su najbolji nasi piceri. dzoni je to postao vec sa 17 godina.!!!!!!!!!! sto se shiketa tice, ni on nije picer, vec samo za silu , kad nema ko. sto se baste tice, on treba da sredi malo svoju glavu, da ne baca smece, vec fest, medjutim necu ja sa njim da se ubedjujem, jednostavno ako hoces da budes picer slusaces da naucis nesto. jedini spas za klub je marko, ako bude nastavio kao do sada i naravno ako bude jos malo izrastao, mozda bude nesto od njega. sve ostalo je je pokusaj picera
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Znaci mi cemo cekati da Marko izraste i tek onda da se merimo sa ostalim klubovima  Zasto ne napravimo picera od ovih novih sto dolaze,ili nauciti Bastu kontroli i igranju za tim??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
nema tu kvaliteta za picera.
stefane , moras da skontas da ti je vojvodina, skola bejzbola , a ne pravi klub , gde ti dodjes pa treniras malo udaranje, malo bacanje, malo kondicija, i malo snaga. kod nas se uce osnovne stvari, jer nema igraca koji ostaju, kako bi se moglo reci, da oni treniraju. isi smo kao gradnulica, oni su na pocetku, i isto su skola, medjutim bez ucitelja, ali imaju teren i kad nadju senseia , imace predispozicije da budu jak klub.
nemoj da se nerviras.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sale
|
A kecera da i ne spominjem.....salim se  Upravu je slo kad je rekao da ni osnove neznamo. Nehvatamo rutinske flajove, a graundere da i ne spominjem. Prvo bi trebali da poradimo na ponasanju na utakmicama. Cim neko nesto lose odigra odma se svi deru na njega kao da on ne zna da je pogresio, i to ne samo ovi sto igraju nego i ovi sa klupe. Izgledamo kao gomila cobana koja se okupila da igra. Ajde malo da se sredimo da licimo na tim?!?!?! Iznesite neke ideje....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
nasli smo pera i ja teren, na jednoj lokaciji koju necemo otkriti i pravimo novi tim, da na nesto licimo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
nasli smo pera i ja teren, na jednoj lokaciji koju necemo otkriti i pravimo novi tim, da na nesto licimo
Jel se opet zajebavas ili ste stvarno nasli teren  A sto recimo Zoki ne trenira za picera on dugo trenira i mislim da je precizan?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|