|
slo
|
Posle toliko godina nemamo ni usrani teren......sto se onda cudite kad bolji igraci iz novog sada odu da igraju za beograd?
ja se ne cudim.  nego sada postoji kombinacija da se odradi nesto na terenu u karlovcima podsetite me na treningu da pitam milana. tamo su dva trena spojena, a nesto sam pricao sa pecinom, oko prevoza. uglavnom ako bi se nesto tamo i sredilo, najverovatnije bi gsp dao jedan bus da nas vozi na trening. videcemo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rajko
|
Al bi to bilo strava ... da imamo svoj sopstveni bus 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
da i onda uzmemo i sredimo taj bus, ozvucenje, TV, zatamljena stakla ovo ono!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemanja - The New Guy
|
EE da mozemo onda i ekskurzije praviti. Kao pripreme u Parizu sedam dana
|
|
|
|
|
|
How i need a drink, alcoholic of course, after the heavy lectures involving quantum mechanics
|
|
|
|
zokinho
|
da idemo po evropi ko onaj Tuborg green bus!!! pravimo zuraje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sale
|
Posle toliko godina nemamo ni usrani teren......sto se onda cudite kad bolji igraci iz novog sada odu da igraju za beograd?
ja se ne cudim.  nego sada postoji kombinacija da se odradi nesto na terenu u karlovcima podsetite me na treningu da pitam milana. tamo su dva trena spojena, a nesto sam pricao sa pecinom, oko prevoza. uglavnom ako bi se nesto tamo i sredilo, najverovatnije bi gsp dao jedan bus da nas vozi na trening. videcemo ajde da sredimo taj teren, nemamo vise gde da treniramo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marko
|
Ajde ljudi stvarno!
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
zokinho
|
ha tek na prolece ce se to sredjivati. Prvo da vidimo kako ce da prodju izbori!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pera
|
kakvi izbori?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
pokrainski i lokalni!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pera
|
i onda ce nam teren pasti sa neba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shike
|
Sto se mene tice dobicemo Baseball Arenu ako dodju LSV na vlast!Jer tako.Tako je!Nadam se da vecina foruma se slaze sa mnom!!!
|
|
|
|
|
|
"Jebes ucenje Uci Jebanje"
|
|
|
|
zokinho