|
dumilns
|
Javicu vam veceras kolko nas moze ici.
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
|
|
|
Marko
|
Danas smo bili da posetimo Zokinha, mnogo je bolje nego sto se price. Malo mu je natecena jedna strana ali ne puno.
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
dumilns
|
|
|
|
|
« Last Edit: May 05, 2007, 11:32:03 PM by dumilns »
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
Zokihno je danas u 12 imao neku biopsiju limfne zlezde. To je nesto sto traje 15 min, al mi se jos uvek nije javio da kaze kako je bilo. Mogli biste ga nazvati i otici do njega, ne morate mene cekati.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pera
|
Cuo sam se sa njegovim bratom. Nije imao biospiju danas, mozda tek u ponedeljak. Ne znaju sta je, a nece da nagadjaju...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Sad sam pricao sa Zokijem,kaze da mu je dosadno.Ima neku operaciju u ponedeljak,a ocekuje da izadje iz bolnice sledece nedelje i sve vas pozdravlja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
rekao mi je shike danas na treningu da se i njegovom (zoranovom () bratu pojavila ista alergija 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
Operacija bi trebalo da je gotova u ovo vreme. Ajte saznajte sta se desava, pa sibnite SMS.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Sad sam se cuo sa Zokijem operacija mu je dobro prosla,sve je u redu.Ocekuje da izadje u petak.Kad sam mu rekao da na utakmici nije bilo SO samo se smejao
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
I meni je poslao sms 10 min posle operacije (heh, morao sam kredit da mu uplatim, ccccc). Kaze da mu je malo desna strana tela bila utrnula i da nije mogao ruku da digne vise od ramena. Al bitno je da je ok i da izlazi.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
jel se neko cuo, juce ili danas sa njim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
Ja sam ga zvao u ponedeljak,sto pitas?
PA ZANIMA ME, KAKO JE MEKSIKANAC TJ NOSILAC SOMBRERA. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|