|
Shike
|
Ljudi Zoran je jako lose i odveli su ga VMA(Vojno Medicinska Akademija)u BEOGRAD! Zbog one alergije.
|
|
|
|
|
|
"Jebes ucenje Uci Jebanje"
|
|
|
|
dumilns
|
Otkud znas da je jako lose? Na VMA je otisao zato sto mu je cale vojno lice, pa se leci ili u Pezosu u bolnici ili na VMA.
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
|
dumilns
|
Sad sam se cuo sa njegovim bratom. Bio je u nedelju na VMA na pregledu i ostao. Bice tamo najmanje nedelju dana, a vrlo verovatno i duze. Jos ne znaju tacno sta je, a pocece da ga testiraju tek u cetvrtak, jer su neradni dani. Inace otok mu se prosirio i na drugu stranu i boli ga lice. Nije mnogo strasno, al nije bas ni dobro. Ako nam se utakmica pomeri za subotu, planirajte da svratimo i na VMA, a ako ipak bude u nedelju, kad ja necu moci ici, onda cu ja i ko hoce sa mnom ici u cetvrtak ili petak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
kakva kurata sreca 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
a da prestanemo da igramo bejzbol , posto je milan povredjen, pa shike, sada zoran, ..............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
jbg, bar do sada nikada nije bilo problema sa povredama, a kamoli sa ozbiljnijim bolestima. Igramo za Zokihna.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shike
|
Ja se vracam na teren u cetvrtak i moci cu da igram u subotu ili nedelju kada se vec igra.nece mi niko zabraniti!!!I nadam se da cu ja pichovati a ne neko drugi?JBG proci ce sve to
|
|
|
|
|
|
"Jebes ucenje Uci Jebanje"
|
|
|
|
slo
|
ti ces prvo u nizu ligu dok se ne vratis u formu. poslacemo te u nish 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pera
|
Ima li novosti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
Trenutno nema novosti, al ocekujem sutra da se cujem sa njegovim burazom, pa cu javiti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
U kolko sati se igra utakmica u nedelju?Jel postoji sansa da svi kao tim posetimo Kizu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
Ne igra se utakmica ovaj vikend. Javicu kad ja idem za BG, pa cemo videti kolko moze sa mnom.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
Zokihno je isto. Malo mu se doduse otvorilo jedno oko. Tek je juce dobio TV inace su se smarali. Tek danas pocinju ispitivanja i lecenje. Poseta je u subotu izmedju 16 i 18h. Trebalo bi Pecina da ide i ne znam ko jos. Javite se ko hoce i moze, pa cemo se probati organizovati.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CELTIC
Guest
|
only za rakove!
Obrisao sam. Napisi ponovo ako hoces ali malim slovima. Pera.
|
|
|
|
« Last Edit: May 04, 2007, 12:02:15 PM by Pera »
|
|
|
|
|
|
Marko