Author
|
Topic: Treninzi!!! (Read 51675 times)
|
|
zokinho
|
sta ce im sala. za to. to se odrzava u holu skole
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shike
|
AJDE?! 
|
|
|
|
|
|
"Jebes ucenje Uci Jebanje"
|
|
|
|
omar
|
Poz ljudi. Nemam pojma jer ovo pravo mesto za ovo pitanje, ali moze li se uclaniti kod vas u klub. Nikad nisam igrao bejzbol, ako izuzmem ono kad smo kao klinci pikali u naselju, pa mi se svidelo. Hteo bih nesto da treniram, jer sam postao potpuno neaktivan. Aj javljajte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
zemo zemo.u nedelju imamo trening u 13:00h u osnovnoj skoli Prva vojvodjanska brigada na Novom naselju . pa lepo tamo dodjes!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
Poz ljudi. Nemam pojma jer ovo pravo mesto za ovo pitanje, ali moze li se uclaniti kod vas u klub. Nikad nisam igrao bejzbol, ako izuzmem ono kad smo kao klinci pikali u naselju, pa mi se svidelo. Hteo bih nesto da treniram, jer sam postao potpuno neaktivan. Aj javljajte
a odakle si ti!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
omar
|
Pa iz NS sam, ustvari bas i nisam, ali stanujem ovde. Nemoj da te buni omar to mi je nadimak, hehe. Ne znam jel glupo to sto bi da pocnem da treniram bejzbol, posto nisam bas na pocetku karijere, hehe, imam 25, jos koji dan pa 26, a video sam da ovde mnogi imaju 16, ali imam sad dostas vremena, pa se smorih.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shike
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shone
|
E jbg, ja ga prespavao. Bio u gradu do jutra noc pre toga.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shike
|
Ko je za trening tekmu u Subotu na otvorenom na pomocnom???Malo smo se svi zazeleli bejzbola!?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
Sat Jan 26 Light Snow 4°/-1°
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
|
zokinho
|
haha moze vreme lepo za baseball!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I W A N
|
Pa iz NS sam, ustvari bas i nisam, ali stanujem ovde. Nemoj da te buni omar to mi je nadimak, hehe. Ne znam jel glupo to sto bi da pocnem da treniram bejzbol, posto nisam bas na pocetku karijere, hehe, imam 25, jos koji dan pa 26, a video sam da ovde mnogi imaju 16, ali imam sad dostas vremena, pa se smorih.
Samo ti dodji na trening, pa ces videti kako ti ide.
|
|
|
|
|
|
take it easy
|
|
|
|
dumilns
|
Inace u nedelju je Sveti Sava, skolska slava. Treninga nema tad, al moze u ponedeljak ili utorak u pola 4 - 4. Kad vam vise odgovara?
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
|
Sale
|
Nije glupo da sad pocnes, ima dosta ljudi tvoje godiste, ima i starijih....ali ako nikad nista nisi trenirao (tj nisi sportski tip) onda zaboravi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shike
|
Inace u nedelju je Sveti Sava, skolska slava. Treninga nema tad, al moze u ponedeljak ili utorak u pola 4 - 4. Kad vam vise odgovara?
Ja sam za Ponedeljak pola 4!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|