Author
|
Topic: Treninzi!!! (Read 51699 times)
|
|
zokinho
|
Dule sajt je gotov samo malo da ga sredim,daj mi na treningu u utorak pristup da ga aktiviram
P.S.posalji mi one 3 slike do utorka
e nemoj da mu das, sajt nije gotov laze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
sat ajde kazi ako smes 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
Dule sajt je gotov samo malo da ga sredim,daj mi na treningu u utorak pristup da ga aktiviram
P.S.posalji mi one 3 slike do utorka
poslacu, dacu
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
|
slo
|
Oce biti od sada treninzi subotom i nedeljom,mislim ako je utakmica u subotu trening da bude u nedelju i obrnuto
ja sam za to , posto pola vas ne igra nikako , pa dodjete u beograd da ucite pravila, a i vise ce ljudi dolaziti na treninge i lakse ce se zadrzati na bejzbolu. sto bi neko trenirao ako ne ira, 3 godine dok " ne poraste"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
Oce biti od sada treninzi subotom i nedeljom,mislim ako je utakmica u subotu trening da bude u nedelju i obrnuto
ja sam za to , posto pola vas ne igra nikako , pa dodjete u beograd da ucite pravila, a i vise ce ljudi dolaziti na treninge i lakse ce se zadrzati na bejzbolu. sto bi neko trenirao ako ne ira, 3 godine dok " ne poraste" podrska 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
treba da bude sto vise treninga, jer neko moze da dodje u utorak ,a u cetvrtak ne pa onda za vikend nema ako je utakmica.... sto se mene tice mogu da budu svaki dan treninzi necu se buniti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
ja sam za to , posto pola vas ne igra nikako , pa dodjete u beograd da ucite pravila, a i vise ce ljudi dolaziti na treninge i lakse ce se zadrzati na bejzbolu. sto bi neko trenirao ako ne ira, 3 godine dok " ne poraste" Da,tako je evo primer Silvinja(Deje) on kaze on ne igra utakmice i nece kao vise da trenira.Ali ga je zadrzalo to sto ce mozda dobiti kacket
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
Oces mu kupiti kacket Vojvodine kao sto ti imas  aaaa dacu mu moj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Oces mu kupiti kacket Vojvodine kao sto ti imas  aaaa dacu mu moj Ok daj mu na treningu u utorak ja cu da mu kazem da dobija kacket
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|