Pages: [1] 2 3 ... 8
|
 |
|
Author
|
Topic: liga (Read 15763 times)
|
|
slo
|
 |
liga
« on: April 20, 2007, 09:43:51 AM » |
|
evo lige za sve koji ne igraju utakmice, a i za nas koji ih igramo napravio sam ligu, na yahoo- fantasy baseball, pravila su prosta, vi treba da idete na njihov sajt i upadnete u tu ligu, prijavite svoj tim, i cekamo do ponedeljka da se liga pokrene. imacete 9 igraca u polju nekoliko picera, i njihova statistika iz stvarnih utakmica u americi svakodnevnih ce se obracunavati. i igracemo nedeljno, dve ekipe, jedna proitvi druge i trebalo bi da bude parni broj, ekipa, ma skontacete . prvu se uclanite u ligu, morate da imate i akaunt na yahoo (mail adresu). nadam se da ce vas sto vise biti http://baseball.fantasysports.yahoo.com/b2/register/joinprivateleague_league_select?.scrumb=ovo je kasnije direktan link za pristup http://baseball.fantasysports.yahoo.com/league/bum_bum_vosasvi zainteresovani neka mi se jave za ID i pasvord, preko PM, ovde na forumu. pero obavesti saleta, zna d aje on to hteo da igra
|
|
|
|
« Last Edit: April 20, 2007, 10:00:07 AM by slo »
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
 |
Re: liga
« Reply #1 on: April 20, 2007, 07:23:07 PM » |
|
a o cemu je rec kako se igra to.
Baseball club Rakovi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
 |
« Reply #2 on: April 20, 2007, 07:28:55 PM » |
|
Zoki ja cu da napravim Rakove pa cu da ti dam pass
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
 |
« Reply #3 on: April 20, 2007, 07:30:46 PM » |
|
napravio sam ja vec rakove
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
 |
« Reply #4 on: April 20, 2007, 07:31:49 PM » |
|
znaci zookinjo ovako:
mozda si igrao nekad menadzer fudbalski, na kompu, ovo ti je ista stvar u pitanju je statistika, iz pravih utkmica koje igraju ljudi svaki dana iz MLB imaces nekih 20 igraca svojih , picere i ostatak tima, recimo, imas dva startera picera, ili klouzere picere, itd, i pogledas na sajtu da li oni igraju narednih dana, i ti to vece postavis njega da igra, i sutra postavis sledeceg startera, za kojeg se ocekuje da ce igrati. poenta je da tvoja statistika bude bolja nego moja na kraju nedelje. tada se obracunava a naredne nedelje, igras protiv drugog protivnika, recimo saleta, isto po statistici ako ti je neki igrac povredjen mozes da ga zamenis, ili li trejduses samnom, samo ces morati da mi daas recimo dva igraca za jednog, i slicno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
 |
« Reply #5 on: April 20, 2007, 07:33:51 PM » |
|
stefke igrate jedan protiv drugog, a ne da mu ti dajes pass
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
 |
« Reply #6 on: April 20, 2007, 07:39:31 PM » |
|
a kooje cu ja igrace imati ja sad otiso nesto kao ubacujem u tim
i kako kad se to igra jer ja moram da budem na kompu kad se to igra?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
 |
« Reply #7 on: April 20, 2007, 07:40:46 PM » |
|
Ok, necu mu dati ali je malo glupo da igraju Rakovi vs Baseball club Rakovi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
 |
« Reply #8 on: April 20, 2007, 07:41:29 PM » |
|
pa promeni ime ja sam prvi stavio rakovi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
 |
« Reply #10 on: April 20, 2007, 07:45:42 PM » |
|
ha malo sutra
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
 |
« Reply #11 on: April 20, 2007, 07:46:19 PM » |
|
gledaj kako je redjano timovi kako se ko prijavljivao
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
 |
« Reply #13 on: April 20, 2007, 07:48:33 PM » |
|
prvi je stavio zoran stefane, stavi kataraktas ne moars da budes pored kompa, samo uvece stavi igrace koji igraju u line-up i ujutro proveris rezultate, tj kako se kotiraju
nazalost do prosle godine je biranje igraca bilo kao pravi draft, svi se nakace na komp i biraju, jedan za drugim i to traje preko sat vremena a sada se ta opcija placa, pa ce komp sam prema trenutnim statistikama, da nabaci svima igrace, koje cete kasnije moci da menjate mozete vec sada davidite statistike igraca pod Players,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|