|
zokinho
|
pa ja sam glasao za Shiketa.ali tu je gusto 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
pa ja sam glasao za Shiketa.ali tu je gusto  I ja isto,slayzem se sa tobom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
evo ja cu da nabrojim , ali nije redosled tacan po kvalitetu igraca
shike- kad bude naucio da postavi bant zoran- kad bude naucio da trci po polju, i skontao sta znaci sprint dacha - kad bude bacio malo dalje loptu basta - kad bude skontao da ne zna sve o bejzbolu stefan - kad bude skontao , da on ne treba da pokrije drugu bazu nego da je stvar obrnuta marko - kad bude naucio da hvata loptice po zemlji averel - kad nauci sva pravila boba - kad bude postavio muda na neke jace lopte, i da , kad prestane da tuzaka sve saigrace
ako sam zaboravio nekoga neka javi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
shike- kad bude naucio da postavi bant zoran- kad bude naucio da trci po polju, i skontao sta znaci sprint dacha - kad bude bacio malo dalje loptu basta - kad bude skontao da ne zna sve o bejzbolu stefan - kad bude skontao , da on ne treba da pokrije drugu bazu nego da je stvar obrnuta marko - kad bude naucio da hvata loptice po zemlji averel - kad nauci sva pravila boba - kad bude postavio muda na neke jace lopte, i da , kad prestane da tuzaka sve saigrace
a sto nisi glasao? ps: pocinjem da trcim po polju od danas 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Ja vise necu pokrivati drugu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
zaboravio sam na duleta - kad prestane da navija za voshu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
zaboravio sam na duleta - kad prestane da navija za voshu
a sto nisi glasao?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marko
|
Ja sam glasao za Siketa.
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
|
|
Marko
|
Od sledeceg treninga dacu sve od sebe da mi ne prodju lopte po zemlji.
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Od sledeceg treninga dacu sve od sebe da mi ne prodju lopte po zemlji.
To stalno govoris pa se uvek uplasis
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marko
|
Nisam nikad ranije to rekao!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Nemoj da lazes rekao si to vec dosta puta kad ti ja i Nikola kazemo nemoj da se bojis lopte postavise na nju ti kaze dobro ili OK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
Nemoj da lazes rekao si to vec dosta puta kad ti ja i Nikola kazemo nemoj da se bojis lopte postavise na nju ti kaze dobro ili OK
aJ STO LAZES stefane nije to reko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
aJ STO LAZES stefane nije to reko  Ti nisi cuo to!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|