Pages: 1 [2] 3
|
 |
|
Author
|
Topic: Rak himna (Read 3328 times)
|
|
Stefan Vojvodina
|
Odlicno,jako sam zadovoljan mada mi nije bas nesto ono sa ribama i ono ajmo stura te stihove izbacis i bice stvarno odlicno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
pa jos treba doraditi kraj i to je to 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Ima jedan rak, mali je ko mak! Crven je ko paprika, a kljesta mu ko Afrika! On je jak i crven, ali ponekad postane drven. Ima jednu manu, pije vodu slanu! Jede skoro sve, al delfine ne! On se s'njima druzi,niko ne sme da ga tuzi. Jer on je jak kao mrak, al je mali kao mak.
Rak jede sve pred sobom kad ga vide kazu "aj idi s bogom'',ali on jede njih sve pojesce i tebe!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Mozemo strofe da podelimo ovako: - Ima jedan rak, mali je ko mak! Crven je ko paprika, a kljesta mu ko Afrika! - On je jak i crven, ali ponekad postane drven. Ima jednu manu, pije vodu slanu! - Jede skoro sve, al delfine ne! On se s'njima druzi,niko ne sme da ga tuzi. Jer on je jak kao mrak, al je mali kao mak. - Rak jede sve pred sobom kad ga vide kazu "aj idi s bogom'',ali on jede njih sve pojesce i tebe!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
moze  ko pravi pesnici jednom ce citati nasa dela u skolama i izucavati strofu po strofu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
Hahahaha da  .E dolazim za 15 min! ok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Hahahaha da  .E dolazim za 15 min! ok Evo me kopirao sam rak pesmu u komp za svaki slucaj ako nam slo opet izbrise temu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
e to gle koji mi je status imam 5 zvezdica
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
aj cao stefke idem ja sad rtp  33
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marko
|
Ovo vam je SUPER!
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
|
CELTIC
Guest
|
Super! Himna je odlicna, samo mozda da smislimo jos jednu strofu! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pages: 1 [2] 3
|