CrazySexyCoolWitch
Petlic
|
cak i za dobrodoslicu  ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
razmislicemo o predlozima!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pera
|
Za pocetak, dugmici vam se stapaju s pozadinom, jedva nabodoh reply, a prilicno dobro vidim. Drugo, fali vam tema za dobrodoslicu. Ne osecam se dobrodoslo  Trece, mogli bi i neki off deo? Da dok proveravamo sta nam rade bivsi, sadasnji il' buduci mozemo i da se malo zezamo ovuda  Sta mislite o nekim finim smajlijima  ? Onako, malo licnijim od ovih standardnim forumskih  ? pozz Dobrodosla  Prilicno bot-oliko ime, zamalo da te obrisem  Samo opusteno, vremenom se navikne na dugmad ili jos bolje ukljuci quick reply. Mrzi me da ubacujem smajlije jer je za nijansu komplikovanije od ostalih foruma, a ja sam pomalo lenj i tako... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pera
|
aj nadji neke zanimiljive pa okaci ovde u postove ili mi posalji na mail
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
trenutno su zatvoreni mozda dodaju jos neke.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
Na koju foru?  Most Online Today: 133. Most Online Ever: 133 (Today at 03:25:35 PM)
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
|
Pera
|
nemam pojma... sad cu da vidim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CrazySexyCoolWitch
Petlic
|
Dobrodosla  Prilicno bot-oliko ime, zamalo da te obrisem  Samo opusteno, vremenom se navikne na dugmad ili jos bolje ukljuci quick reply. Mrzi me da ubacujem smajlije jer je za nijansu komplikovanije od ostalih foruma, a ja sam pomalo lenj i tako...  koleeeeeeega, tako postupati samnom hehe? ej meni se vise svidja  od  ajme 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CrazySexyCoolWitch
Petlic
|
stvarno si izabrao tezak forum Pero, bolje da si pokusao sa bbgraph mozda...
al' ajde...
evo ja se javljam da vam sredim zbrku oko slikica, mislim da ce vam biti lakse svima ako postavljate thumb-ove, a ja cu napraviti posebnu temu kako i zasto... moze?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CrazySexyCoolWitch
Petlic
|
opet ja :p
citam vam pravilnik, al ga se niko ne pridrzava... kvotira se sedamnaest postova iznad... niste previse strogi vidim hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
evo ja predlazem da sutra otkinemo zrenjanin!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drix
|
Ej, nemoj ti tako da pričaš...naši klinci nisu loši!!! Ipak su oni još mladi, ali sl. god će biti još bolji!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|