|
Stefan Vojvodina
|
 |
Predlozi
« on: April 14, 2007, 11:59:57 AM » |
|
Ovde mozete predloziti sta bi ste voleli da vidite na ovom forumu, sta vam se svidja, a sta ne.
|
|
|
|
« Last Edit: July 03, 2007, 03:04:52 PM by Pera »
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Meni se ne svidja sto nam slo i ostali brisu postove u nasoj oblasti ''Rakovi'' gde bi trebali da se izdivljamo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
Meni se ne svidja sto nam slo i ostali brisu postove u nasoj oblasti ''Rakovi'' gde bi trebali da se izdivljamo
podrska 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marko
|
podrska
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
dumilns
|
podrska
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Neznam za vas ali meni cesto bude error i ne moze da mi ocita stranicu.Zasto to?  ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pera
|
problemi sa serverom, nije do nas 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
Neznam za vas ali meni cesto bude error i ne moze da mi ocita stranicu.Zasto to?  ?? podrska
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
ma resite te probleme ili cu da se banujem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
to je bila opomena pred iskljucenje:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jefta63
Petlic
|
Fino, fino. Nego mogli bi da one slike sa sajta odradite kao thumbse i slike igraca da malo kompresujete, ipak i sa brzim netom treba vremena dok otvori. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
o pozz jefto63 dobrodosao na forum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
Fino, fino. Nego mogli bi da one slike sa sajta odradite kao thumbse i slike igraca da malo kompresujete, ipak i sa brzim netom treba vremena dok otvori.  Ono je draft od prvog drafta, nekontrolisan stavljen na server. Sve ce se resiti
|
|
|
|
« Last Edit: April 17, 2007, 09:42:12 PM by dumilns »
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
|