Pages: [1] 2
|
 |
|
Author
|
Topic: Avirex vs 1. liga (Read 2684 times)
|
|
Pera
|
Jesu li se odredile lige na kraju? Da vidim da li da kacim kopacke o klin ili da nastavim da 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
Nisu se odredile. A klin mozes da zaboravis.
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
|
Shike
|
A za te tvoje kopacke ti treba armatura a ne klin.
|
|
|
|
|
|
"Jebes ucenje Uci Jebanje"
|
|
|
|
|
|
Marko
|
A za te tvoje kopacke ti treba armatura a ne klin.

|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
dumilns
|
Bliži se početak sezone, pa bi bilo poželjno da se sastanemo što pre kako bi se dogovorili oko predstojeće sezone.Vama prepuštam da se dogovorite oko termina sastanka , a moj predlog je da bude u nedelju 17.02.2008. u Beogradu, a za prostor ćemo videti. Dnevni red bi bio: 1.Liga ili lige u 2008. godini 2.Izbor za novog komesara takmičenja 3.Liga za mladje kategorije 4.Sudije i zapisničari (osnivanje sudijske organizacije) 5.Reprezentacija 6.Razno
Nikola Vucevic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shike
|
Dule taman da odneses one rukavice Naisusu da ih prodamo on ce biti tamo i dace ti pare za njih?!Samo za to se ja moram cuti jos sa Stefanom! 
|
|
|
|
|
|
"Jebes ucenje Uci Jebanje"
|
|
|
|
dumilns
|
1. tacka dnevnog reda je bilo takmicenje u sledecoj godini.
S obzirom da je prosle godine bilo dogovoreno, kao sto smo svi znali, da budu 2 lige sa po 4 kluba, ja sam na pocetku predlozio da se takmicenje odrzi kao i prosle sezone, tj. da prva liga ima 5 klubova, a druga ostale (posto postoji mogucnost da se prijave i Novi Sad i Kraljevo). Rekao sam da su od tih 5 klubova, svi sem Beograda ujednacenog kvaliteta, s cime su se uglavnom slozili. Najvise su se bunili Cacani (kojih je bilo trojica, ne znam zbog cega, mogli smo mi celu ekipu izgleda da dovezemo), jer, navodno, onda bi cela prosla sezona bila uzaludno odigrana, iako su svakako Zrenjainci ispali, a oni napredovali. Moma je rekao da se slaze da bi po kvalitetu tako trebalo da izgleda, al da bi on hteo da bude kako je dogovoreno, tj. da igraju po cetvorokruznom sistemu u ligi sa 4 tima (Beograd, Dogsi, Vojvode, Cacak). Posle toga se glasalo. Svi sem mene i Zrenjaninaca (bili uzdrzani) su glasali protiv mog predloga. Pricalo se i kako je svake sezone drugacije organizovana liga i kako ni ovaj sistem sigurno nece dugo ostati. Ostalo je da Skupstina Saveza odluci sredinom marta da se od one tamo sezone prva liga ponovo prosiri. Inace Skupstinu ce spremiti radna grupa od 3 clana (jedan sam ja).
2. Izabran je novi komesar - Siki iz Vojvoda.
3. Najverovatnije ce biti odrzana i liga za mladje kategorije po turnirskom sistemu. Mi imamo ekipu u kategoriji od 16-18 godina, al moci ce se najverovatnije kombinovati i klinci iz vise klubova.
4. Sto se tice sudija - ista prica, nista novo.
5. Isto i za reprezentaciju.
Sve u svemu, nazalost, a ko zna, mozda i na srecu, sledecu sezonu cemo igrati u II ligi. Imacemo nas sastanak u nedelju posle treninga i molim sve da dodju, pricacemo o svemu. Imao bi jos mnogo toga da napisem, al necu. Ovo je nasa stvar i o svemu cemu pricati samo izmedju nas.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pera
|
jebes ligu  gde ce se igrati, jel sve u BG-u?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shone
|
Extra... Neko pametan je jednom rekao - ko zna zasto je to dobro. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
opet su nas beogradjani zajebali?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
Mislim da je najbolje o ovome dogovoriti se na sastanku, preko foruma nista necemo postici.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|