|
drix
|
Jbg...mnogo mi je žao što sam pogodio Zokinja...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shike
|
Picther - Ja Kecer-Nikola 1B-Stefan 2B-Marko SS-Zokinho 3B-Pop LF-Deja CF-Shure RF-Dacha Izmena-Dule
|
|
|
|
|
|
"Jebes ucenje Uci Jebanje"
|
|
|
|
Shike
|
Neoj sada da lazes.Shalim se ma kao da ga je Tomahavk pogodio. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drix
|
Jbg...to je kad bacam nezagrejan!!! Lepo im pričam, ne može se bacati tako...meni se u prvi mah učinilo da sam ga u leđa pogodio...a i nisam jako bacio...samo je nezgodno mesto...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shike
|
Jebiga nisi ga namerno.Ja sam na jednoj tekmi primio u bulju,pa ukradem drugu, i tu mi baci pik-off i pogodi me u triceps koji kasnije otekne ko mleven kurac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drix
|
Ne znam šta da ti kažem, pošto do sada, da kucnem u drvo, nisam ni jednom bio pogođen iako sam u nedelju mogao da popijem na samom početku, znači nisam je ni video...ali to su refleksi... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shike
|
Jbg. malo boli ali prodje navici ces se
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drix
|
da, ali kada te pogodi u zglob ili kost otkida...a u mišić kada tre pogodi brže prođe...stavljaš hladne obloge...kao i kad imaš upalu, kao ja što osećam od faxa i tekme, tuširaš se ledenom vodom!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sale
|
Izgubili 8 razlike a oni imali samo jedan hit?! Pa koliko ste onda imali errora/walkova??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drix
|
Ko zna...  Bilo je svega...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
Pazite kada budete gledali moj Avatar da ne polomite vrat Hvala na razumevanju.  ja zamalo
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
|
dumilns
|
Jbg...mnogo mi je žao što sam pogodio Zokinja...
Videcemo sta si mu uradio.
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
|
drix
|
To je udarac u zglob lakta...valjda će mu proći za nekoliko dana!? Nije bilo toliko jako...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shone
|
Ja zadovoljan mojom igrom. Uhvatio sva 3 fly-ja koja su isla u CF... Udario 3-4 preterane, jedan balon i jedan grounder koji je usporio u travi pa nisam stigao do prve baze tada. Ostatak outfielda se smorio zestoko... Jedino je Deja imao jedan fly na kraju i uhvatio ga, a Dacha je tamo satima stajao i nije mu otisla nijedna...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
evo ja doso od doktora, nije slomljeno a u ponedeljak trebam kod ortopeda da pogleda i on. inace ruku nemogu da savijam u laktu a kaze da ce malo duze trajati povreda jer mi je oteklo ko Zambezi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|