|
Pera
|
koja je postava igrala?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
ja LF pa posle CF, basta CF pa posle LF, deja RF, sale 3b, slo ss pa posle picher, shike 2b, dule 1b, milan picher pa posle ss, dragan kecher!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
14:3 a posle prve izmene je bilo 3:0 za nas do pete smo gubili 4:3 i onda smo primili pet komada u petom, i jos tri u sestoj i u osmoj 2 tih pet komada je bilo umesto flaj auta na prvoj i izmene, tri komada su usla strasne stvari su se desavale. a palica. berec je naravio nekih 7-9 SO , berec. Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej sramota pero , stvarno si nam nedostajao
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
to se zove ne iskustvo i nista drugo , nemozes kad igras sa ekipom kojoj je prosek godina 20. Jeste da nema ko drugi al jebiga.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shone
|
Uf, koji ocaj...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sale
|
Neverujem da niko nije spomenuo Duletov HOME RUN!! Bez njega bi verovatno izgubili sa nulom!! Svaka cast Dule!! mada svi znamo da nije pojeo bananicu koju sam mu ja dao, nikad nebi udario 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pop
|
da li ima negde okacen raspored nasis tekmi do kraja play-out-a
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pera
|
jesu li igrali cacak i zr?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
nisu igrali cacak i zr , nije bilo po rasporedu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sale
|
Mogli bi i da spomenemo Dejino uklizavanje na prvu bazu  . Dejo ako vec hoces da dodjes na prvu bazu koju stotinku brze, onda se to radi uklizavanjem head first tj. rukama a ne nogama.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
ali je ipak bolje da je samo protrcis sto brze!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I W A N
|
Momci, zao mi je zbog poraza, nadam se da ce biti bolje u nastavku play out-a.. Zokinjo, jos 2 posta, pa hiljadarka... 
|
|
|
|
|
|
take it easy
|
|
|
|
|