Pages: 1 2 [3] 4
|
 |
|
Author
|
Topic: Turniri, Medjunarodne utakmice!!! (Read 13211 times)
|
|
drix
|
Za 2 nedelje SVETSKO prvenstvo u šorama u Tomaševcu...mi danas pobedili Novi Sad i izgubili od Tomaševca!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drix
|
Sad za vikend je taj turnir za decu od 10-15 godina i neki seminar za trenere i igrače...jel idete? Piše tamo na sajtu bg96...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
pa valjda do 16 godina do 15 je bio trofej beograda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drix
|
Gradnulica-Vojvodina(Niš) 11:1...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sale
|
Kad su ih (igrace vojvodine i nisha) basta i shike terali da radi po 20 (dvadeset) sklekova posle svakog strajk auta, pa su se umorili..... TRIPUT URA ZA NJIH! Svaka cast Gradnulici!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marko
|
Koliko sam cuo od Baste, trebalo bi da odigramo prijateljsku utakmicu protiv Zrenjanina u subotu. Mislim da je Borko rekao da ima slobodan termin...e sad nije jos nista sigurno.
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
Marko
|
Subota(ako bude).. Basta/Shike Pitcher/Catcher.....
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
drix
|
Zar vi ne igrate za vikend protiv Vojvoda???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marko
|
Neznam, samo kazem ono sto sam cuo... 
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
zokinho
|
a sto ne bi igrali onu odlozenu protiv Zrenjanina?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marko
|
Pa onda bismo mogli da odigramo jednu tekmu za ligu sa sudijama a drugu posle te kao prijateljsku, ili tako nesto da smislimo. 
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
drix
|
Mi smo sad u subotu zauzeti...  Ja sam skinuo raspored sa sajta Vojvoda i piše da igrate za vikend protiv njih...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marko
|
Jeste li vi u subotu zauzeti mozda zbog onog treninga sto sam cuo da ce Vucko da vam drzi? Ako je tako mogli bismo da odigramo utakmicu pre ili posle tog treninga, ha? A mi sa Vojvodama po rasporedu treba da igramo tek u nedelju tako da cemo u subotu biti slobodni. 
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
|