Pages: [1] 2
|
 |
|
Author
|
Topic: Procitaj:Utakmica 28 ili 29 jul u Zrenjaninu za klince(mozda dodje i bg) (Read 2343 times)
|
|
Smeker
|
Ja sam danas bio u zrenjaninu pricao sam sa borom i ugovorio sam utakmicu za 28 ili 29 jul(subota ili nedelja)!idemo mi klinci,bice pozvan i beograd pa cemo ako beogradjani dodju igrati mini turnir,a ako ne dodju igramo 1 ili 2 utakmice protiv zrenjanina.za prevoz nam je potrebno 450 din po osobi,a mogao bi i klub da plati neki procenat zavisi od dogovora i finansijske situacije...ja sam pronasao taxi koji bi nas odveo i vratio za 450 din ako ne nadjemo nekog da vozi.treba nam 11,12 i vise igraca.ako ste slobodni idemo...jos cu javiti za koji dan kad bi mogli da igramo.napisite na koga mogu da racunam i molim duleta da se izjasni u vezi prevoza!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marko
|
Na mene mozes da racunas!
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
zokinho
|
na mene ne mozes idem na planinu. kako cete igrati ne znam jer ja mislim da ni sike nece biti tu jer je na moru.a mozda jos neko ide negde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I W A N
|
Ja cu moci da idem ako bude 28-og, mada ja nisam klinac, ali se tako osecacm  Hocemo imati neki trening pre toga ili...? necemo? Aj javte da znam tacno kad ce biti, pa da znam da li idem ili ne..
|
|
|
|
|
|
take it easy
|
|
|
|
Marko
|
Najverovatnije cemo imati jedan trening pre toga, mislim da ce biti 26.jula, ali nista nije sigurno, i ako bude onda ce taj trening verovatno Basta voditi i bice samo za one koji ce ici u ZR.(naravno mogu da dodju i oni koji nece ici ako zele) Toliko sam ja za sad cuo. Vreme jos nije dogovoreno verovatno predvece jer je ovih dana izuzetno toplo. Nadam se da ako bude tog treninga da ce doci dovoljno nas da mozemo da igramo. Eto toliko od mene za sad.
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
|
|
Marko
|
Pricao sam sa Bobom i Nedalom, oni takodje sigurno idu tako da za sad imamo 11 igraca zasigurano.
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
I W A N
|
Vazi, samo jos postujte negde kad ce biti taj trening i to je to  Ako pobedimo bice.. 
|
|
|
|
|
|
take it easy
|
|
|
|
|
|
Marko
|
- Trening ce biti 26. jula u 18:30.
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
Rajko
|
Ja ipak necu moci da idem na tekmu, jer za vikend nisam u ns-u (odlazim u petak, vracam se u nedelju). A necu moci ni na trening da dodjem jer u cetvrtak od 20h imam nekih obaveza (a ako odem na trnening, smrdecu na km) sorry mates 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I W A N
|
I ja imam obaveze od 20 sati, u cetvrtak, tako da nista od treninga, ali u subotu  , pa onda
|
|
|
|
|
|
take it easy
|
|
|
|
|
|
Nemanja - The New Guy
|
Kao sto slo rece, ako bude przilo kao sto przi ovih dana ja bih izbegao tekmu, kontam da se to nece odraziti previse na moju karijeru 
|
|
|
|
|
|
How i need a drink, alcoholic of course, after the heavy lectures involving quantum mechanics
|
|
|
|
Pages: [1] 2
|
|
|
 |