Pages: [1]
|
 |
|
Author
|
Topic: Trofej Beograda do 15 godina?? (Read 1472 times)
|
|
dumilns
|
Cestitam Zrenjanincima ubedljivo osvajanje turnira. Jos samo par sezona i ...
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
|
zokinho
|
cestitam na pobedi i na ostvarenom obecanju. Jos jednom je vojvodina pokazala da je buducnost baseballa u Srbiji i da ce Beograd i svi ostali uskoro da propadnu. SVAKA CAST!!!  :lol:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|
Pod pokroviteljstvom Grada Beograda 24.06.2007. od 10:00h održava se 5. Trofej Beograda, koji će po drugi put biti za decu.Na turniru učestvuje čak 6 ekipa.Nažalost, prošlogodišnji osvajač Trofeja Beograda, BK Vojvodina, nije u mogućnosti da brani titulu zbog nedostatka igrača u propisanom uzrastu.
a sta pise na sajtu saveza.cccc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
Pod pokroviteljstvom Grada Beograda 24.06.2007. od 10:00h održava se 5. Trofej Beograda, koji će po drugi put biti za decu.Na turniru učestvuje čak 6 ekipa.Nažalost, prošlogodišnji osvajač Trofeja Beograda, BK Vojvodina, nije u mogućnosti da brani titulu zbog nedostatka igrača u propisanom uzrastu.
malo su nas popljuvali, kako ne radimo sa mladima, ali sta da se radi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stefan
|
Zao mi je da cujem za ovo, ali bice jos ovakvih turnira. Mozda vam se posreci iduci put.
Zasto nebiste stavili plakate na ostovnim skolama mozda se neko i prijavi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Vec jesmo i neki su i dosli. Sto se turnira tice mogli bi da vidimo da organizujemo neki do 19 god sta kazete na to?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vojvodjanin
Petlic
|
Cestitam Zrenjanincima ubedljivo osvajanje turnira. Jos samo par sezona i ...
Hvala Dule. Jos samo par sezona....i.......  ......ode titula iz Beograda.......Prvo je uzmite vi  , pa cemo onda mi  ......i mozemo da se smenjujemo non stop sto se mene tice 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vojvodjanin
Petlic
|
malo su nas popljuvali, kako ne radimo sa mladima, ali sta da se radi  Jesu vas malo popljuvali, ali bolje neka gledaju sebe.......Ono kako smo mi pregazili njihove klince je bilo za pricu (a u ekipi Beograda 96 je bilo i onih koji igraju Avirex)........oni su bili toliko bespomocni da nisu mogli da stignu ni do prve baze  OK je sto imaju seniore, ali realno u mladjim kategorijama su Vojvodina i Gradnulica neprikosnoveni. To sto vasi momci imaju 16 a ne 15 godina je nesto drugo,ali i Vi i mi radimo mnogo bolje sa klincima nego Beogradjani.....Zakljucak.....ne sekirajte se.....njihova je sadasnjost u bejzbolu, a vojvodjanska je buducnost 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pera
|
Nema buducnosti bez terena, a mi nemamo teren. Picer tek kad dodje na utakmicu baca sa brda(dobro da uopste pogadjamo na uakmicama  ), igrace stalno moras rasporedjivati jer su navikli da igraju na livadama 50x50 metara izmedju fudbalera i atleticara pa se pogube kad vide sljaku ili desni autfild. U kakvim uslovima treniramo jos smo i dobri...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan Vojvodina
|
Ah da teren, rekao mi je Dule da ce ici on i Pecina da vide nesto da srede na fk Novi Sad pa se nadam da ce to obaviti sto brze pa onda da tamo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slo
|
Ah da teren, rekao mi je Dule da ce ici on i Pecina da vide nesto da srede na fk Novi Sad pa se nadam da ce to obaviti sto brze pa onda da tamo  2011. god. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zokinho
|